Vrijwilligers gezocht!
_______________________________________________________________________________________

Wil jij meehelpen op een festival waar alles draait om kunst?

Dan is het Media Art Festival en/of lichtfestival LUNA de perfecte plek voor jou! Het Media Art Festival geeft podium aan jonge artistieke talenten, studerende of net afgestudeerd aan gerenommeerde kunstacademies. LUNA is een sprookjesachtig, verrassend avontuur van licht- en geluidskunst dat voor de tweede keer plaatsvindt in de mooie binnenstad van Leeuwarden.

Naast dat je kunt genieten van de kunst en het festival zelf, is er ook een enorm gezellige werksfeer en ga je zeker veel gelijkgestemden ontmoeten!

De activiteiten waar we jou voor zoeken:

  • Op- en afbouwen met een gezellig team (opbouw op 12/13/14 november – afbreken op 3/4/5 december)
  • Gastheer/gastvrouw voor bezoekers
  • Kassamedewerker en bezoekers informeren bij de informatiebalie
  • Bar en catering
  • Helpen met andere taken rondom het festival (bijvoorbeeld voorbereidingen op de locatie 5 – 8 november, runner zijn of het promotieteam versterken)

.
Zit er iets leuks voor je tussen en ben jij van 12 november t/m 5 december minimaal 4 dagdelen beschikbaar? Laat het ons dan vóór 25 oktober weten via mediaartfriesland@gmail.com en vermeld even je naam, contactgegevens, motivatie en alvast een eerste en tweede keus op welke functie je wil staan. Na ontvangst van je aanmelding ontvang je van ons een inschrijfformulier en een rooster waarop je je beschikbaarheid kunt aangeven.

Natuurlijk word je dan ook direct uitgenodigd voor de officiële vrijwilligers kick-off op dinsdagavond 13 november. We zien je aanmelding graag tegemoet!

 

Volg ons: